nu se mai confrunta deoarece sau facut reparatii la acoperis iar intretimp eu ma cert cu administratora deoarece nu vrea sa schimbe geamul , apa intra pe la geam deoarece tamplaria de aluminiu pe care a pus-o fara chitante si fara sa intrebe locatarii are garniturile rupte si cand o intreb " sa vina firma care a pus geamul si tamplaria " o ia foarte personal si se simte lezata ca o intreb eu
de ceva timp imi ploua in apartament desi stau la etajul 3 . In blocul in care stau sunt 3 apartamente de 2 camere si unul de 3 , eu stau la cel cu doua camere iar peretele comun la bucatarie si dormitor (la vecinul cu 3 camere ) sa infiltrat apa si mia distrus tot ce inseamna glet in bucatarie , iar ca urmare la o plouaie mai mare , apa sa infiltrat si in balcon , holul de la intrare si balcon .
Am incercat sa gasesc pe cineva specializat de la primarie dar surpriza nu au asa ceva , apa din uscator o scot de fiecare data cand ploua mai tare dar vreau sa stiu daca se mai infiltreaza si prin alte locuri .
Are cineva vreun sfat , geamul de la uscator sa schimbat dar mie frica ca la orice ploaie mai mare iar o sa am probleme .