avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Stau la etajul 3/4 si imi ploua in casa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Stau la etajul 3/4 si imi ploua in casa

de ceva timp imi ploua in apartament desi stau la etajul 3 . In blocul in care stau sunt 3 apartamente de 2 camere si unul de 3 , eu stau la cel cu doua camere iar peretele comun la bucatarie si dormitor (la vecinul cu 3 camere ) sa infiltrat apa si mia distrus tot ce inseamna glet in bucatarie , iar ca urmare la o plouaie mai mare , apa sa infiltrat si in balcon , holul de la intrare si balcon .
Am incercat sa gasesc pe cineva specializat de la primarie dar surpriza nu au asa ceva , apa din uscator o scot de fiecare data cand ploua mai tare dar vreau sa stiu daca se mai infiltreaza si prin alte locuri .
Are cineva vreun sfat , geamul de la uscator sa schimbat dar mie frica ca la orice ploaie mai mare iar o sa am probleme .
Cel mai recent răspuns: zcipriz , utilizator 13:25, 4 Mai 2014

Am incercat sa gasesc pe cineva specializat de la primarie dar surpriza nu au asa ceva ,

Serviciul din primarie nu se ocupa de astfel de probleme
La nivelul imobilului exista infiintata asociatie de proprietari ?
apa din uscator o scot de fiecare data cand ploua mai tare

Concret pe unde intra apa in uscator de vreme ce necesita sa o scoateti dv ?
Cei de la ultimul nivel se confrunta cu probleme similare dv ?
Ultima modificare: Miercuri, 30 Aprilie 2014
ynocentta, utilizator
nu se mai confrunta deoarece sau facut reparatii la acoperis iar intretimp eu ma cert cu administratora deoarece nu vrea sa schimbe geamul , apa intra pe la geam deoarece tamplaria de aluminiu pe care a pus-o fara chitante si fara sa intrebe locatarii are garniturile rupte si cand o intreb " sa vina firma care a pus geamul si tamplaria " o ia foarte personal si se simte lezata ca o intreb eu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiltratii balcon alinacosescu alinacosescu Buna ziua,azi s-a prezentat la mine la usa vecina de la etajul inferior impreuna cu un \'individ de la asigurari\',zicandu-mi ca daca nu fac ceva in legatura ... (vezi toată discuția)
Infiltratii apa balcon Nnutas Nnutas Buna, locuiesc la etajul 3 al unui bloc cu 4 etaje. Am achizitionat apartamentul in 2017, iar pe la mijlocul anului 2018 am finalizat renovarea acestuia. La ... (vezi toată discuția)
Izolație defectuoasă BODROS GHEORGHE BODROS GHEORGHE Bună ziua Vecinii de la etajul superior au o problemă la geamul termopan montat in balcon.pe suprafața unde este montat glaful se scurge apă de ploaie si ... (vezi toată discuția)