avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Infiltratii balcon
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Infiltratii balcon

Buna ziua,azi s-a prezentat la mine la usa vecina de la etajul inferior impreuna cu un 'individ de la asigurari',zicandu-mi ca daca nu fac ceva in legatura cu balconul ma dau in judecata.Balconul meu nu este inchis si nici nu am de gand sa fac asa ceva.problema este ca apa se infiltreaza pe la scurgeri si intra direct la ei in balcon(ei avandul inchis si facandu-si bucatarie pe balcon)sotul meu a pus silicon pe la scurgeri dar degeaba iar ei categoric refuza sa plateasca un meserias sa rezolve problema.Eu nu sunt dispusa sa platesc acel meserias pt ca eu in vara mi-am izolat deasupra apartamentului si nimeni nu mi-a dat nici macar un leu.
Ce ma puteti sfatui in cazul meu?sunt posibilitati de a castiga?tinand cont ca amiabil nu se poate.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 20:46, 10 Septembrie 2013
Nu ati precizat concret pe unde au loc infiltratiile in conditiile in care precizati "ca eu in vara mi-am izolat deasupra apartamentului:,
Pentru solutionare trebuie responsabil verificata sursa infiltratiei,respectiv daca nu exista crapaturi in planseul balconului dvs respectiv tavanul balconului situat dedesubtul dvs
In situatia in care se probeaza prin expertiza tehnica ca sursa infilitratiei este la nivelul proprietatii dvs,posibil ca instanta sa dispuna obligarea dvs la achitarea c/v prejudicii cauzate si dovedite
Daca apa de la dvs. din balcan, indiferent din ce sursa provine (spalare, ploaie) se infiltreaza la vecinul de jos, trebuie sa remediati problema pe banii dvs., altfel in caz de judecata, va obtine despagubiri plus cheltuieli de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiltratii apa balcon Nnutas Nnutas Buna, locuiesc la etajul 3 al unui bloc cu 4 etaje. Am achizitionat apartamentul in 2017, iar pe la mijlocul anului 2018 am finalizat renovarea acestuia. La ... (vezi toată discuția)
Balconul vecinului,foarte deteriorat sonia28 sonia28 Buna seara, Trec prin urmatoarea situatie neplacuta.Am inchis balconul cu termopan,insa din pacate,cand ploua putin mai tare,efectiv ne ploua in ... (vezi toată discuția)
Ce ma sfatuiti sa fac? Rew3 Rew3 Locuiesc la etajul 9 al unui bloc de 10 etaje, in urma cu 3 ani sa izolat blocul și vecinul de la etajul 10 si-a descoperit balconul (a stricat acoperișul ... (vezi toată discuția)