avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce ma sfatuiti sa fac?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce ma sfatuiti sa fac?

Locuiesc la etajul 9 al unui bloc de 10 etaje, in urma cu 3 ani sa izolat blocul și vecinul de la etajul 10 si-a descoperit balconul (a stricat acoperișul și materialele balconului)
De atunci a început calvarul la fiecare ploaie neavând acoperit balconul i se umple de apă și se infiltreaza in pereți tavanul balconului meu etaj 9 e distrus tot balconul e plin de mucegai tencuiala a căzut decorativă de pe balcon a căzut.Vecinul de la 10 nu face nimic in nenumarate randuri l-am rugat să refacă acoperișul și nu dorește apa de ploaie a ajuns sa se infiltreze in pereții și tavanul camerei care comunică cu balconul.
Administratorul spune că nu e de competență sa ,asiguratorul spune că infiltrarea apei de ploaie nu se despagubeste,am suportat o data costurile refacerii balconului și în 6 luni balconul a ajuns mai rau.Va rog frumos sa ma indrumati. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 11:48, 7 Ianuarie 2019
Administratorul spune că nu e de competență sa...

Notificati asociatia de proprietari cu aceasta problema. Rezolvarea problemei este de competenta asociatiei de proprietarii. Administratorul trebuie sa se conformeze dispozitiilor conducerii as. prop. daca ii notificati in scris (cu nr. de inregistrare, as. prop. trebuie sa va trimita un raspuns scris.
Daca "asociatia" nu rezolva aceasta chestiune extrem de simpla, aveti la indemana doua posibilitati;
- cu rspunsul scris trimis de catre as. prop. din care faceti parte, va adresati primarului localitatii:
- daca nici asa nu se rezolva, chemati in judecata as. prop. si vecinul de la etajul 10 (apelati la serviciile unui avocat);
Va doresc mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hidroizolatie terasa balcon saab saab Locuiesc la etajul 9 intr-un bloc de 10 etaje. De multa vreme in balconul meu la fiecare ploaie exista infiltratii. In timp au afectat structura de rezistenta ... (vezi toată discuția)
Infiltratie pe timp de ploaie de la etajul superior prin fatada blocului/in marginea exterioara si in interiorul balconului marilena2014 marilena2014 Buna ziua, Locuiesc la etajul 5 din 6 iar de la vecinul de sus, pe timp de ploaie, se infiltreaza apa in tencuiala balconului meu. Mentionez ca vecinul si-a ... (vezi toată discuția)
Izolație defectuoasă BODROS GHEORGHE BODROS GHEORGHE Bună ziua Vecinii de la etajul superior au o problemă la geamul termopan montat in balcon.pe suprafața unde este montat glaful se scurge apă de ploaie si ... (vezi toată discuția)