avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Izolație defectuoasă
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Izolație defectuoasă

Bună ziua
Vecinii de la etajul superior au o problemă la geamul termopan montat in balcon.pe suprafața unde este montat glaful se scurge apă de ploaie si se infiltrează in tavanul balconului meu si pe peretele dintre bhcătarie ai balcon a cazut tot pa a la placa.refuza sa repare nici nu vor sa auda .ce potsafac in aceasta sit.dat fiindfaptul ca asigurarea nu acopera infiltratiile de apa .
Va multumesc.
Buna ziua,
II notificati prin avocat ca o sa va adresati instantei pentru recuperarea daunelor produse, in conformitate cu Legea 196/2018 si codul civil.( stie avocatul ce sa scrie in notificare).
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Notificati oficial proprietarul imobilului sa dispuna remedierea deficientelor -sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta +daune care sa acopere prejudiciile generate de infiltratii
mulltumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiltratii apa balcon Nnutas Nnutas Buna, locuiesc la etajul 3 al unui bloc cu 4 etaje. Am achizitionat apartamentul in 2017, iar pe la mijlocul anului 2018 am finalizat renovarea acestuia. La ... (vezi toată discuția)
Ce ma sfatuiti sa fac? Rew3 Rew3 Locuiesc la etajul 9 al unui bloc de 10 etaje, in urma cu 3 ani sa izolat blocul și vecinul de la etajul 10 si-a descoperit balconul (a stricat acoperișul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am o întrebare va rog: mi-am montat cu o firma niste ... Adina Maria Pop Adina Maria Pop Bună ziua! Am o întrebare va rog: Mi-am montat cu o firma niste rolete exterioare de aluminium. Cand a fost prima ploaie mai puternica a început sa mi se ... (vezi toată discuția)