Da din pacate acele acte care ar putea fi sustrase au fost doar sub ochiul meu. Cum spuneati deja situatia depaseste sfera acestui domeniu asa ca voi vedea ce se intampla. Daca treburile degenereaza am sa deschid o alta discutie pe alta sectiune.
Da plangerea penala cred ca intentioneaza sa o depuna pentru activitatea mea in asociatie. Cum la el sunt actele poate oricand sa faca nevazute o parte din ele iar in momentul denuntului eu cu ce ma pot apara daca nu am toate hartiile? Toate cad pe spatele meu?
Chiar daca sa zic ca intru in posesia actelor, sediul nu pot sa il schimb fara modificarea statutului deci implicit ar urma ca asociatii sa semneze noile acte ceea ce nu cred ca va mai putea fi rezolvat. Inrebarea mea principala era, daca depune plangere penala eventualele repercusiuni sunt doar asupra presedintelui sau si a celorlalti 2 membrii?
Am o "mica-mare" problema intr-o asociatie non-profit. Pe scurt unul din asociati cauta sa ma santajeze in diferite moduri dar a tot esuat si ultimalui lui gaselnita e ca ar intentiona sa depuna plangere penala. In cazul in care se concretizeaza actiunea lui raspund doar eu pentru eventualele consecinte? Eu sunt presedinte si m-am ocupat de acte dar nu mai am acces la ele de 1 luna pentru ca sediul e la asociatul cu pricina si refuza sa mi le mai dea. Asociatia are platite toate impozitele iar lichiditati nu sunt.