avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Activitate alx11

Activitate alx11

buna ziua !sper ca prin dumneavoastra sa ma lamuresc cumva.in primul rand vreau sa stiu daca merge altcineva cu actele pentru intabularea casei noastre si daca poate sa-mi modifice cu vreun act juridic actul de proprietate?mentionez ca sunt oarecum patita de ce?pt ca eu si sotul meu am avut un apartament de la parintii lui si un apartament de la parintii mei ,in final am decis sa-l vindem pe al me pt a renova apartamentul sotului ,zis si facut !dupa ce am facut renovarile am constatat cu stupoare ca socrul meu trecuse apartamentul pe numele sotului si el socrul cu drept de uz fruct,trecand peste toate acestea -in concluzie eu nu aveam nici un drept in acel apartament -in fine a venit copilul ,acum am vandut apartamentul si -anul trecut am ridicat casa la rosu ,urmand ca anul acesta dupa vinderea apartamentului sa o facem la gata-acum intrebare --1-am aflat sau banuiesc mai bine zis ca socrul meu strange facturi de la materiale si de ce spun pt ca sotul can il intreb zice ca nu cere factura si eu dati-mi voie sa nu prea cred ,intrebare ce rau imi poate face cu acele facturi chitane ?2-de ce insista socrul sa mearga sa intabuleze el casa?la ce sa ma astept?am un copil -10 ani de casnicie si un sot pe care il iubesc insa el face ce spun ai lui .invatati-ma ce sa fac?sau ce urmareste socrul cu toate mizeriile acestea=va multumesc