buna ziua. unui prieten i s-au recoltat probe biologice si rezultatul a fost 0, 70 in sange.pentru cat timp i se suspenda permisul? ce trebuie sa faca? este contraventie si trebuie sa dea proba 13/15? multumesc
buna ziua. in data de 14 februarie mi-a fost suspendat permisul pt alcoolemie 0,61 in aer expirat. m-i s-au luat si probele de sange dar de atunci nu am primit nici un raspuns. suspendarea permisului se aplica din data de 14 februarie cand mi-a fost luat?in cat timp trebuie sa primesc un raspuns?
Buna ziua.
Trebuie sa primesc pensia de urmas pe cele 6 luni in urma decesului sotului meu dar inca nu am primit-o. Am nevoie de o internare si nu am inca cuponul de pensie. Pot sa primesc o adeverinta ca inlocuitor al cuponului sau trebuie sa platesc spitalizarea? Multumesc.
buna ziua. am 45 de ani si aproximativ 10 ani pe cartea de munca. sotul meu a decedat cu putin timp in urma la varsta de 63 de ani avand pe cartea de munca 36 de ani si 4 luni. as vrea sa stiu daca am dreptul la pensie de urmas si pentru cat timp?va multumesc.
buna ziua, am nascut in 18 01 2013 si am optat pentru concediu de crestere a copilului pana la varsta de 2 ani. intre timp mi-am intrerupt CIM. acum as dori sa-mi prelungesc concediu de crestere a copilului cu inca 1 an, deci pana la 3 ani prin concediu fara plata. unde trebuie sa imi adresez cererea de prelungire a concediului?
in timpul concediului fara plata se mai primesc cei 600 ron?