avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Activitate ont123

Activitate ont123

Discuție permis auto
buna ziua. unui prieten i s-au recoltat probe biologice si rezultatul a fost 0, 70 in sange.pentru cat timp i se suspenda permisul? ce trebuie sa faca? este contraventie si trebuie sa dea proba 13/15? multumesc
buna ziua. in data de 14 februarie mi-a fost suspendat permisul pt alcoolemie 0,61 in aer expirat. m-i s-au luat si probele de sange dar de atunci nu am primit nici un raspuns. suspendarea permisului se aplica din data de 14 februarie cand mi-a fost luat?in cat timp trebuie sa primesc un raspuns?
Discuție Pensia de urmas
Buna ziua.
Trebuie sa primesc pensia de urmas pe cele 6 luni in urma decesului sotului meu dar inca nu am primit-o. Am nevoie de o internare si nu am inca cuponul de pensie. Pot sa primesc o adeverinta ca inlocuitor al cuponului sau trebuie sa platesc spitalizarea? Multumesc.
Discuție Pensie de urmas
buna ziua. am 45 de ani si aproximativ 10 ani pe cartea de munca. sotul meu a decedat cu putin timp in urma la varsta de 63 de ani avand pe cartea de munca 36 de ani si 4 luni. as vrea sa stiu daca am dreptul la pensie de urmas si pentru cat timp?va multumesc.
Răspuns la discuția Concediu fara plata
multumesc
buna ziua, am nascut in 18 01 2013 si am optat pentru concediu de crestere a copilului pana la varsta de 2 ani. intre timp mi-am intrerupt CIM. acum as dori sa-mi prelungesc concediu de crestere a copilului cu inca 1 an, deci pana la 3 ani prin concediu fara plata. unde trebuie sa imi adresez cererea de prelungire a concediului?
in timpul concediului fara plata se mai primesc cei 600 ron?