avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Activitate cdr20

Activitate cdr20

Răspuns la discuția Trafic de tigari
Mulțumesc pentru răspuns!
O data am fost prins pe drum, si la perchezitie nu sau gasit la mine nimica... dar in schimb sunt bagat in grup organizat cu inca vreo 20 de pers... nu mi se pare corect ce au facut..pentru ca numai vreo 4 pers cunosc din toti..dar ei vezi doamne sau gandit ca or prinde o captura mare..un grup mare...iar prejudiciul este urias..pt ca din cate am auzit la unu sau gasit acasa o gramada de tigari si restu au mai fost prinsi..numai ca nui cunosc deci nustiu cat adevar ii in asta.. eu sper la suspendare pt ca totusi nui asa cum cred ei ca au fost..si in plus nus recidivist..de 10 ani am un loc de munca..deci is la locu meu numai nah omu isi mai incearca norocu...
Multumesc! Dmna avocata atata a spus inca la inceput ca ne zbatem pentru suspendare, ori o crezut ea ca noi credem ca nu face mai nimica ori nustiu de ce a spus asta... din momendat ce nus recidivist, am avut si miam reluat locul de munca după ce am iesit din pușcărie... cel putin sunt in dosar persoane care sunt recidiviști. Acuma cea fi a fi...ca oricum daca dmna judecatoare se trezeste bine dispusa in ziua cand da sentinta, atunci a fi bine, daca nu atunci ma astept la cei mai rau... ca vad ca asa se face la noi in tara...
Am o intrebare. Sunt inculpat intrun dosar, si am fost si arestat prev..dupa aceea. am fost sub control judiciar... la ultimul proces mi sa ridicat restrictia de a nu părăsi țara, si chiar procuroarea a cerut asta. Acuma ce sa cred..am sanse la suspendare? Nam antecedente penale, iar avocata numi prea spune mare lucru.. Mulțumesc anticipat! :sorry: