avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Activitate SIMONAPIRVAN

Activitate SIMONAPIRVAN

Buna ziua,
As vrea sa ma ajutati in urmatoarea situatie: o persoana fizica are un teren pe care doreste sa construiasca o cladire si obtine autorizatie de constructie pentru aceasta.Dupa ce a obtinut autorizatia de constructie,doreste sa inchirieze terenul unei firme,iar firma va construi respectiva cladire,autorizatia fiind obtinuta de persoana fizica, firma respectiva urmand sa-si desfasoare activitatea in aceasta cladire.Mai concret , este posibil , din punct de vedere legal ,ca firma sa construiasca in baza autorizatiei de constructie obtinuta de o persoana fizica?Chiria poate fi compensata pe un anumit numar de ani cu cheltuielile efectuate pentru constructie?
Multumesc pentru informatie,dar daca pamantul a ramas pe numele parintilor lui?
Buna ziua,
Am urmatoarea situatie:tatal meu a decedat acum 18 ani,rudele lui nu au mai dat nici un semn de viata din acel moment si eu as vrea sa stiu cum pot sa aflu daca am ceva de mostenit in urma decesului,aceasta avand in vedere faptul ca tatal meu s-a nascut undeva la tara si el sustinea in timpul vietii ca parintii lui ii lasasera un anumit pamant acolo.S-ar fi putut face o succesiune pentru averea parintilor lui ( sau o impartire a acestei averi) fara participarea tatalui meu sau a mea,din momentul decesului?Ar trebui sa contactez primaria localitatii respective sau cui as putea sa ma adresez?
Va multumesc pentru viitoarele raspunsuri