avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Activitate rhamnusia9

Activitate rhamnusia9

Răspuns la discuția Informatii post grefier
Pentru cineva din domeniul juridic, tare va mai grabiti sa dati cu presupusul si chiar sa fiti convinse de un aspect vizavi de care n-aveti toate detaliile. Nu ca v-as datora explicatii, dar pentru a va linisti ingrijorarea legata de aparentul meu dezinteres, "am avut curiozitatea" de a ma uita pe tematica de concurs. Cineva de la Curtea de Apel mi-a dat alte informatii, drept pentru care am dorit sa aflu de la cineva care, eventual, lucreaza / cunoaste pe cineva care lucreaza pe postul respectiv (luand in considerare si faptul ca traim in Romania, unde lucrurile nu sunt aproape niciodata asa cum par). Acum sper ca intelegeti logica simplei si nevinovatei mele intrebari. Apropos, daca vrei sa faci parte din domeniul juridic, ar trebui sa stii sa scrii corect.
Răspuns la discuția Informatii post grefier
Va multumesc, insa nu ma interesa scoala de grefieri. Ma interesa situatia examenului direct pe posturile scoase la concurs. Iar eu sunt din Bucuresti, insa stau cu chirie. Nu detin apartament.
Buna ziua!
Poate oferi cineva, va rog, informatii concrete si corecte despre examenul pentru ocuparea unui post de grefier pe studii superioare juridice (dintre cele scoase la concurs), precum si despre postul in sine (salaru, decontarea chiriei, contract)? - am auzit tot felul de zvonuri si senzatia de "stiu despre toate" s-a transformat in "nu stiu nimic".

Va multumesc!