avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Activitate savastefan

Activitate savastefan

mi-au dat cei de la asociatie 2500E,probabil sa scape de mine,in procura notariala pe care mi-a dat-o bulgarul se specifica ca pot incasa sume de bani provenite din despagubiri in cazul in care autoturismul sufera vreo avarie,pretul de piata al unui bmw din seria 3 am vazut ca se invarte in jurul sumei de 5000E indiferent de km.deoarece s-a fabricat in editie limitata,cat despre intretinere m-am ocupat in cei trei ani in care am detinut-o,mai ales ca in noiembrie i-am facut ITP in Romania.Asigurare casco nu am putut face pentru ca anul fabricatiei era 1998,dar dupa ce mi-au dat banii mi-au luat si epava ca asa au hotarat in adunarea asociatiei,nici macar nu mi-au dat si mie o copie dupa procesul verbal care s-a intocmit la acea reconvocare sa am habar ce se intampla si ce au hotarat.Despre vinovatii de caderea acoperisului nu s-a interesat nimeni,Primaria a contractat firma care l-a construit nu ne-a intrebat nimeni daca il vrem,doar am vazut ca a aparut si a trebuit sa-l platim,dar in viziunea d-lui primar era vinovata nevasta mea ca nu a tacut si a mai chemat si televiziunea locala sa filmeze intamplarea.Nici acoperisul care s-a reconstruit nu este mai sigur ca cel cazut.In baza autoritatilor competente cred ca este mai sigur sa ne rugam sa nu fie vant,sa fim atenti cand ne apropiem de bloc,si probabil ca la un moment dat o sa mai cititi despre asta si speram sa nu fie cu victime,acum chiar am avut noroc.Multumim pentru incurajarile si urarile primite.
domnule grecu,masina am inscris-o in bulgaria cand erau la noi taxele de prima inmatriculare exorbitante,dar ea este de provenienta germana,este platita din bani munciti,asta nu inseamna ca trebuie sa mi-o distruga cineva.si daca se intimpla sa fie persoane acolo,cine raspundea de viata lor?noroc ca au plecat cei care au fost cu cateva minute inainte.si suma care apare in dosarul de daune este stabilita de audatex.interesati-va cine sunt .
sunt curios daca cineva din cei care au comentat mai sus are studii juridice sau cunoaste putin din situatia prezentata mai sus.masina avariata imi apartine,acoperisul care a cazut era un acoperis fantoma in punct de vedere legal nu avea nici un sistem de prindere,ne-a pus viata in pericol zilnic,dar a costat bani frumosi.cat despre hirbul de masina pe care o detin prin procura notariala care imi permite sa fac ce vreau cu ea,inclusiv sa incasez daune,mi s-a cerut o expertiza auto,deoarece li s-a parut cam mare pretul,lucru pe are l-am facut,am adus un expert autorizat in sistem audatex,a constatat fiecare avarie,la final pretul reparatiilor ajungand la 38444,03ron.nu m-am bagat eu cu masina sub acoperis,era parcata in fata blocului in care locuiesc,daca aveam un accident din vina mea eram bun de plata,daca ma lovea cineva era bun de plata asiguratorul lui.aici,in situatia data poate stie cineva cine ar trebui sa-mi plateasca reparatiile sa-mi pot vedea de treaba cum spuneati mai sus,sau poate se ofera cineva sa o faca.