Pierderea fiscala pana in perioada februarie 2013, cand a devenit mico, nu trebuie acoperita din profit cand revine la impozit pe profit? si in 2017 e tot pe profit, pot acoperi din pierderea anilor anteriori?
Buna seara,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: in perioada 2011-01.02.2013 o firma a fost platitoare de impozit pe profit si am depus 101 la 31.01.2013 cu pierdere fiscal de recuperate de 68833lei.Din 01.02.2013 firma devine platitoare de impozit micro.In perioada 01.02.2013-31.12.2014 este pe pierdere iar in 2015 pe profit.
La 01.01.2016 (din greseala), din profitul contabil obtinut in 2015 am acoperit pierderea din 2011 :((
Mai pot face ceva,avand in vedere ca am depus bilantul pe 2016.
Care sunt implicatiile legale?
notarul i-an spus ca,daca actul de proprietate este pe numele defunctului, surorile si mama sa au dreptul la parte din casa....vroim sa stiu daca este asa sau nu:)
As avea, daca se poate, sa ma ajute cineva cu niste raspunsuri la urmatoarea problema:...de curand, unchiul meu a decedat in urma unui infarct ramanand in urma lui doar sotia (in urma mariajului de 28 de ani nu au avut copii).
Casa in care locuiau a fost cumparata de la o matusa a defunctului pe baza unui contract de vanzare - cumparare, aceasta fiind impartita in parti egale 50% matusa-mea si 50% unchiu-meu.
Actul de proprietate este pe numele unchiului-meu.
Intrebarea mea e: in urma decesului unchiului, surorile si mama lui au dreptul la parte din casa???...mentionez ca aceasta casa nu e casa parinteasca a unchiului.
Ce pasi ar trebui urmati pentru ca matusa-mea sa fie in regula cu actele?
Nu am cunostiinte in domeniu si sper sa ma fi exprimat corect:)