avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Activitate monica1985

Activitate monica1985

Răspuns la discuția Acoperire piedere
Multumesc mult. Asa stiam si eu pana duminica cand am citit pe nu stiu ce site ca nu e ok :(
Răspuns la discuția Acoperire piedere

Pierderea fiscala pana in perioada februarie 2013, cand a devenit mico, nu trebuie acoperita din profit cand revine la impozit pe profit? si in 2017 e tot pe profit, pot acoperi din pierderea anilor anteriori?
Buna seara,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: in perioada 2011-01.02.2013 o firma a fost platitoare de impozit pe profit si am depus 101 la 31.01.2013 cu pierdere fiscal de recuperate de 68833lei.Din 01.02.2013 firma devine platitoare de impozit micro.In perioada 01.02.2013-31.12.2014 este pe pierdere iar in 2015 pe profit.
La 01.01.2016 (din greseala), din profitul contabil obtinut in 2015 am acoperit pierderea din 2011 :((
Mai pot face ceva,avand in vedere ca am depus bilantul pe 2016.
Care sunt implicatiile legale?

multumesc
E vorba de casa in care au locuit si pe care au cumparat-o impreuna
notarul i-an spus ca,daca actul de proprietate este pe numele defunctului, surorile si mama sa au dreptul la parte din casa....vroim sa stiu daca este asa sau nu:)
Buna seara,

As avea, daca se poate, sa ma ajute cineva cu niste raspunsuri la urmatoarea problema:...de curand, unchiul meu a decedat in urma unui infarct ramanand in urma lui doar sotia (in urma mariajului de 28 de ani nu au avut copii).
Casa in care locuiau a fost cumparata de la o matusa a defunctului pe baza unui contract de vanzare - cumparare, aceasta fiind impartita in parti egale 50% matusa-mea si 50% unchiu-meu.
Actul de proprietate este pe numele unchiului-meu.
Intrebarea mea e: in urma decesului unchiului, surorile si mama lui au dreptul la parte din casa???...mentionez ca aceasta casa nu e casa parinteasca a unchiului.
Ce pasi ar trebui urmati pentru ca matusa-mea sa fie in regula cu actele?

Nu am cunostiinte in domeniu si sper sa ma fi exprimat corect:)

O seara frumoasa!!!