Buna ziua,
de 4 ani de zile sunt voluntara la o asociatie romana-germana, care ajuta familii nevoiasi si in fiecare an in decembrie impart cadouri de craciun. In decembrie de la 8dimineata pana noaptea tarziu sunt cu asociatia o saptamana intreaga. De nenumerate ori am cerut sa-mi faca un contract voluntariat, dar mi-a fost refuzat. E normal sa-mi refuza? E normal sa-mi cumpar eu din banii mei mancare si apa pentru mine, ca asociatia nu-mi ofera nimic cand sunt cu ei.
Ce demersuri legale pot sa fac, sa-mi faca un contract voluntariat asociatia? Mentionez ca unele deplasari sunt foarte periculoase, la care sunt cerute ajutor din partea jandarmilor si politistii local.
Va multumesc.
exista vreo lege, in care specifica daca un membru al asociatiei este inactiv poate fi exclus din asociatie?, chiar daca a fost "presedintele"asociatiei?, mentionand faptil ca fostul "presedinte" a plecat de la asociatie si-a dat demisia, dar fondatorii vreau neaparat ca respectivul sa ramane in asociatie ca membru, dar noi alti membrii nu vrem.
Multumesc !