avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Activitate cyoby

Activitate cyoby

Conform extrasului de C.F. imobilul urmărit este grevat de urmatoarele sarcini: somatie imobiliara pentru suma de 62262.70 euro si 10456.92 ron, inscrisa prin incheierea nr. 130806/24.10.2014 in favoarea BCR SA, urmarirea silita imobiliara pentru suma de 26088,13 lei asupra cotei ce apartine debitorului Popescu , emisa de SCPEJ TUFEANU SI BARCA in ds. 5/72024 inscrisa prin incheierea 29656/15.02.2024 in favoarea ASOCIATIAEI CASA DE AJUTOR RECIPROC CFS SAVINESTI.
Asta scrie în document.

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, depinde de natura si provenienta acelor inscrieri. Este necesara studierea documentelor pentru un raspuns corect.

Conform extrasului de C.F. imobilul urmărit este grevat de urmatoarele sarcini: somatie imobiliara pentru suma de 62262.70 euro si 10456.92 ron, inscrisa prin incheierea nr. 130806/24.10.2014 in favoarea BCR SA, urmarirea silita imobiliara pentru suma de 26088,13 lei asupra cotei ce apartine debitorului Popescu , emisa de SCPEJ TUFEANU SI BARCA in ds. 5/72024 inscrisa prin incheierea 29656/15.02.2024 in favoarea ASOCIATIAEI CASA DE AJUTOR RECIPROC CFS SAVINESTI.
Asta scrie în document.

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, depinde de natura si provenienta acelor inscrieri. Este necesara studierea documentelor pentru un raspuns corect.

Asta scrie în document.

Madalina Pascu a scris:

cum sa clarificat situatia pana la urma ?

Lentian a scris:

Buna ziua,
In data de 18 08.2015 am participat la o licitatie publica si am fost declarat adjudecatarul uni apartamanent. Am platit in termen pretul integral si in data de 11.09.2015 am obtinut extras de carte funciara cu intabularea provizorie . Surpriza cea mare a fost ca nu au fost radiate toate sarcinile asa cum mi-a explicat executorul . In partea a III la Sarcini este inscris sechestru in favoarea Ministerului de Interne -Directia de Investigare a Fraudelor.
Am inteles ca in termen de alte 30 zile se va face intabularea definitiva, daca nu apare ncio contestatie.
Ce se intampla in acest caz ? Eu devin un proprietar cu imobilul sechestrat de politie sau se anuleaza executarea ? Ce posibilitati am ? Va rog sa ma sfatuiti ce am de facut. Executorul avea dreptul sa scoata la executare imobilul daca era sechestrat de politie ?
Multumesc.

Buna ziua

Vreau sa adjudec un imobil doar ca in publicatie scrie ca imobilul urmarit este grevat in c.f de diverse datorii. intrebarea mea este, daca reusesc sa adjudec accel imobil, datoriile inscrie in c.f revin asupra mea ?
Nedumerirea mea vine din cauza ca , am analizat diverse anunturi iar la unele scrie ca imoblul urmarit este grevat in c.f de diverse datorii. dar la urma scrie ca , imobilul se vine liber de sarcinii ceea ce in cazul meu nu gasesc/ scrie.
multumesc.
Răspuns la discuția Abonament Orange
nu am venituri
Buna ziua, vreau sa fac un abonament orange si sa iau de la ei un telefon la oferta. daca nu platesc abonamentul, ce poate sa imi faca ? sa ma inchida ?, nu am casa nu am nimic.