avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua Vreau sa adjudec un imobil doar ca in ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua Vreau sa adjudec un imobil doar ca in publicatie scrie ...

Buna ziua

Vreau sa adjudec un imobil doar ca in publicatie scrie ca imobilul urmarit este grevat in c.f de diverse datorii. intrebarea mea este, daca reusesc sa adjudec accel imobil, datoriile inscrie in c.f revin asupra mea ?
Nedumerirea mea vine din cauza ca , am analizat diverse anunturi iar la unele scrie ca imoblul urmarit este grevat in c.f de diverse datorii. dar la urma scrie ca , imobilul se vine liber de sarcinii ceea ce in cazul meu nu gasesc/ scrie.
multumesc.
Ultima modificare: Luni, 30 Septembrie 2024
cyoby, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyoby , utilizator 17:26, 1 Octombrie 2024
Buna ziua, depinde de natura si provenienta acelor inscrieri. Este necesara studierea documentelor pentru un raspuns corect.
Conform extrasului de C.F. imobilul urmărit este grevat de urmatoarele sarcini: somatie imobiliara pentru suma de 62262.70 euro si 10456.92 ron, inscrisa prin incheierea nr. 130806/24.10.2014 in favoarea BCR SA, urmarirea silita imobiliara pentru suma de 26088,13 lei asupra cotei ce apartine debitorului Popescu , emisa de SCPEJ TUFEANU SI BARCA in ds. 5/72024 inscrisa prin incheierea 29656/15.02.2024 in favoarea ASOCIATIAEI CASA DE AJUTOR RECIPROC CFS SAVINESTI.
Asta scrie în document.

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, depinde de natura si provenienta acelor inscrieri. Este necesara studierea documentelor pentru un raspuns corect.

Conform extrasului de C.F. imobilul urmărit este grevat de urmatoarele sarcini: somatie imobiliara pentru suma de 62262.70 euro si 10456.92 ron, inscrisa prin incheierea nr. 130806/24.10.2014 in favoarea BCR SA, urmarirea silita imobiliara pentru suma de 26088,13 lei asupra cotei ce apartine debitorului Popescu , emisa de SCPEJ TUFEANU SI BARCA in ds. 5/72024 inscrisa prin incheierea 29656/15.02.2024 in favoarea ASOCIATIAEI CASA DE AJUTOR RECIPROC CFS SAVINESTI.
Asta scrie în document.

Madalina Pascu a scris:

Asta scrie în document.

Madalina Pascu a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc să licitez pentru un apartament care este în procesul ... Luiuz Luiuz Doresc să licitez pentru un apartament care este în procesul de executare silită și este grevat de următoarea sarcină care îmi pune niște semne de ... (vezi toată discuția)
Licitatie publica imobil - imobil grevat de sarcini Inglourious Inglourious Buna ziua, Intentionez sa particip la o licitatie publica a unui imobil in Iasi. Am citit publicatia de vanzare insa am cateva nelamuriri, textul spunand ... (vezi toată discuția)
Inscrieri si radieri carte funciara DILIGENT MANAGEMENT SRL DILIGENT MANAGEMENT SRL Asupra unui imobil sunt înscrise următoarele sarcini în ordine cronologică:  Ipotecă imobiliară pentru suma de 35.000 euro în favoare lui ... (vezi toată discuția)