avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Activitate SoniaGabriela

Activitate SoniaGabriela

Tatal copilului ar putea sa isi retraga drepturile parentale? El a stat in inchisoare 1 an jumatate iar acum mi-a spus ca a trecut mult timp si sentimentele pentru copil nu mai exista, ca ii este indiferent. Pana in prezent am crescut singura copilului fara ajutorul tatalui. S-a nascut cu sindrom plurimalformativ, incadrat in grad de handicap grav. Si-ar putea retrage drepturile parentale asupra copilului? Multumesc!
Buna ziua gi-jane2! Imi cer scuze ca nu am reusit sa ma exprim corect pentru a ma face inteleasa. in momentul in care a fost pronuntat divortul si instanta a stabilit pensia alimentara, sotul meu era inchis pentru conducere fara permis sub influenta alcoolului. Pana in prezent nu mi-a platit absolul nimic. Recent a fost eliberat conditionat. Mi-a spus ca el are sa-mi plateasca doar 164 de lei din cauza taxelor. Stiam ca nu este adevarat cum spune, dar am vrut sa ma asigur inainte de a vorbi cu el. Multumesc pentru raspuns!
Buna ziua! Sunt divortata iar instanta a stabilit ca sotul sa plateasca copilului o pensie alimentara de 1/4 din venitul minim pe economie.In prezent el nu are loc de munca. As dori sa stiu daca el trebuie sa imi plateasca pensia alimentara impozabila sau ramane 1/4 din venitul minim pe economie. Multumesc!