avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Activitate Dancta

Activitate Dancta

Răspuns la discuția Retinere documente locuintã
Mulțumesc mult, exact asta sa si intamplat.voi face la politie o plangere pe numele lui si voi asyepta sa vad ce se va rezolva, am doar teamasa nu faca ceva cu acele acte pentru ca el cunoaște f bn legile si se poate apara, pt ca a lucrat in cadrul jandarmeriei
Buna ziua! ! documentele sunt urmatoarele:autorizatie de construcție, proces recepție finala, , proiectul casei si plan de situatie care face parte din proiect. Aceste documente imi sunt necesare la bransarea curentului electric, casa find o construcție noua la roșu!
Buna ziua, documentele care imi lipsesc sunt următoarele:autorizatie de construcție, procesul de receptie finala a locuintei, proiectul casei si planul de situație care face parte tot din proiect! Mentionez ca este o casa construita la rosu iar acele documente imi sunt necesare la bransarea curentului electric! Am luat legatura cu părinți lui pentru ca nu am dat de el, iar părinți lui mi-au transmis ca a vrb cu el si dak vreau sa imi inapoieze documentele sa ii ttm suma de 1.000 de euro in spania el find acolo! Va mulțumesc și
Bina ziua!cu trei ani in urma am cumpărat o locuinta,fostul proprietar mi-a sustras unele documente de la locuinta cand numaram bani sa ii dau la notar! Abia acum am sesizat ca nu am acele documente, iam sunat parinti sa imi de-a documentele si mi-au spus sa le dau suma de 1.000 de euro! Va rog insistent sa ma sfatuiti c pot sa fac pentru a le avea inapoi! Multumesc