Bina ziua!cu trei ani in urma am cumpărat o locuinta,fostul proprietar mi-a sustras unele documente de la locuinta cand numaram bani sa ii dau la notar! Abia acum am sesizat ca nu am acele documente, iam sunat parinti sa imi de-a documentele si mi-au spus sa le dau suma de 1.000 de euro! Va rog insistent sa ma sfatuiti c pot sa fac pentru a le avea inapoi! Multumesc
Precizati concret despre ce documente este vorba
La dosarul intocmit de catre notar se afla toate documentele in temeiul carora a fost realizata tranzactia bunului imobil
Puteti solicita oficial notarului sa va elibereze document legalizat dupa actele despre care faceti vorbire
Cum adica v-a sustras? De unde stiti ce a facut el pe cand numarati banii, poate sunt niste documente inutile si poate ca nu le-a predat niciodata notarului, notar care trebuia sa vi le predea dv.
Imi e neclar un lucru, daca atunci nu v-ati dat seama ca v-a luat ceva, acum stiti si cand?
Puteti face plangere pentru furt, insa ma tem ca nu va trebuie acele documente. Sigur, ele se predau in original noului cumparator, dar sunt sanse mici sa va trebuiasca.
Il puteti notifica sa va predea documentele. Ce treaba au parintii, nu stiu.
Buna ziua, documentele care imi lipsesc sunt următoarele:autorizatie de construcție, procesul de receptie finala a locuintei, proiectul casei si planul de situație care face parte tot din proiect! Mentionez ca este o casa construita la rosu iar acele documente imi sunt necesare la bransarea curentului electric! Am luat legatura cu părinți lui pentru ca nu am dat de el, iar părinți lui mi-au transmis ca a vrb cu el si dak vreau sa imi inapoieze documentele sa ii ttm suma de 1.000 de euro in spania el find acolo! Va mulțumesc și
Buna ziua! ! documentele sunt urmatoarele:autorizatie de construcție, proces recepție finala, , proiectul casei si plan de situatie care face parte din proiect. Aceste documente imi sunt necesare la bransarea curentului electric, casa find o construcție noua la roșu!
Intabulare casa
cadet_teo19
vreau sa cumpar o casa in rosu, nefinalizata(fara acoperis), deci neintabulata. practic nu pot cumpara decat terenul care e trecut in CF, autorizatia este din ... (vezi toată discuția)