avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Activitate janetjanet

Activitate janetjanet

Buna ziua,va rog sa imi acordati un sfat in ceea ce priveste urmatoarea problema:In noiembrie 2011 am fost concediata pe motiv de restructurarea postului ocupat,la nici o saptamana in locatia unde prestam a fost angajata o alta persoana,am inaintat actiune judecatoreasca si in septembrie 2012 am castigat procesul beneficiind de salariile din ianuarie 2012 pana in septembrie 2012,in perioada mentionta anterior am beneficiat de ajutor de somaj pe care l-am restituit datorita reangajari.Tot in acesta perioada am ramas insarcinata si am nascut o fetita,in dec 2012 am intrat in concediu crestere copil pt 2 ani,ma gandesc acum ca in septembrie ar tb sa ma intorc la serviciu,dar cu siguranta voi intampina probleme si aici ma gandesc ca poate au desfintat postul pt care eram angajata in acesta perioada de suspendare a CMI datorita concediului de crestere a copilului sau cine mai stie ce.Ce obligatii au angajatori pt mamele ce revin la serviciu,cum ma pot apara de viitoarele probleme(o noua concediere sau desfintarea deja a postului).Multumesc