avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Activitate Milkaaa

Activitate Milkaaa

Buna seara! Daca functia publica inceteaza prin acordul partilor mai e necesara respecetarea termenului de preaviz de 30 de zile ca in cazul demisiei?
Buna! Impotriva hotararii judecatoriei cu privire la obligatia de intretinere a copilului major pe care o are copilul se poate face si apel si recurs? Multumesc!
Buna seara!

Vineri mi s-a furat un telefon performant in tramvai. Am mers la politie, am depus plangere, dar am inteles ca ei nu mai pot sa inceapa cautarile telefonului, pentru ca s-a schimbat legea in 2012. Am inteles ca acum au nevoie de acordul procurorului care nu prea se da decat in cazuri de talharie sau lucruri mai grave. Daca procurorul nu isi da acordul eu ce pot sa fac avand in vedere ca furtul din mijloace de transport in comun constituie furt calificat conform codului penal? Le-am spus celor de la politie ca in alte orase telefoanele au fost cautate chiar daca nu a avut loc si o talharie si mi-au spus ca orasul respectiv o fi un oras mai mic cu o alta practica judiciara. Nu ar trebui sa se aplice legea la fel peste tot? Din cate am inteles localizarea unui telefon este usoara, dar nu stiu ce mai pot face daca procurorul nu accepta.