Vineri mi s-a furat un telefon performant in tramvai. Am mers la politie, am depus plangere, dar am inteles ca ei nu mai pot sa inceapa cautarile telefonului, pentru ca s-a schimbat legea in 2012. Am inteles ca acum au nevoie de acordul procurorului care nu prea se da decat in cazuri de talharie sau lucruri mai grave. Daca procurorul nu isi da acordul eu ce pot sa fac avand in vedere ca furtul din mijloace de transport in comun constituie furt calificat conform codului penal? Le-am spus celor de la politie ca in alte orase telefoanele au fost cautate chiar daca nu a avut loc si o talharie si mi-au spus ca orasul respectiv o fi un oras mai mic cu o alta practica judiciara. Nu ar trebui sa se aplice legea la fel peste tot? Din cate am inteles localizarea unui telefon este usoara, dar nu stiu ce mai pot face daca procurorul nu accepta.
Localizarea unui telefon este conditionata de caracteristicile tehnice ale aparatului
Tehnic vorbind localizarea aparatelor telefonice este posibila,problema esentiala consta ca exista o singura autoritate care detine baza tehnica
Conditiile de dispunere a procedurii de urmarire este greoaie si de regula se aplica numai in situatii speciale
Telefon furat
chitoi
am achizitionat un telefon cu abonament de la rcs mi-a fost furat...am anuntat rcs sa opreasca abonamentul am fost la politie sa il declar furat si sa il ... (vezi toată discuția)
Localizare telefon
creatza91
Stie cineva cam cu ce precizie poti fi localizat cu ajutorul telefonului mobil? Adica se induca zona, gen \\"Piata Unirii\\" sau iti poate spune chiar si daca ... (vezi toată discuția)