Acum 6 zile (07.02.2015) in timp ce ma aflam in mall-ul Afi Palace, in magazinul Stradivarius o femeie m-a impins sub pretextul ca m-a dat intr-o parte si mi-a furat telefonul din buzunar. Am realizat in 10 secunde, stiu ca il aveam inainte pentru ca ma uitasem la ceas si m-a vazut si mama cu el. Am anuntat imediat paza dar cum nu m-am uitat la fața femeii, aceasta a disparut. In 5 minute dupa ce m-am tot apelat telefonul a fost inchis. Am plecat imediat la politie, am depus declaratie insa care ar fi sansele sa se poata uita pe camere in acel moment. Am inteles ca nu prea se obtine aprobare de la procuror foarte usor. Mentionez ca alte 4 telefoane au fost furate cam in acelasi interval de timp, in acea zi in mall :((insa doar eu mi-am dat seama pe moment. Poate sa conteze avand in vedere ca suntem mai multe persoane? Si exista posibila localizarea prin IMEI?
Teoretic orice aparat telefonic prevazut cu sistem de localizare ,poate fi identificat/localizat
Este mai greu de aplicat procedura,deoarece nu exista o coinicenta de opinii intre autoritati si producator/comerciant
Autoritatile pot solicita datele stocate de camerele de supraveghere,dar identificarea este conditionata de pozitionare camere,maiestria hotului,etc