Am si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv,mi sa furat ieri telefonul si portofelul cu tot cu acte(buletin) de la locul de munca,esta un magazin second hand are nu este prevazut cu camere video sau alarma.am inteles ca se poate sa imi recuperez telefonul fiind nou prin gps-ul pe care acesta il are,telefonul fiind nou de doar o luna,si fiind luat in rate la care nu as vrea sa platesc degeaba.cum as putea proceda?ajutati-ma va rog cu un sfat.va multumesc anticipat
Va pot spune ca pt buletin nu trebuie sa-l declarati la Politie furat ci pierdut, pentru a nu mai pierde timpul cu declaratii, cercetari, etc. Telefonul, era bine daca era asigurat, se ocupa firma de recuperarea lui. Pe acesta puteti sa-l declarati furat la Politie pt ca aceasta sa contacteze operatorul de care apartineti si sa-l localizeze.
buletinul l-am declarat deja pierdut la sectia de care apartin,adica sector 2,insa mie mi sa furat din sect 5,as vrea sa stiu daca pt depistarea tel se va incepe o ancheta pt ca stiu ca astea dureaza mult si de foarte multe ori nu se rezolva?
Da, dar aveti o factura pe numele dvs. si cu datele de identificare ale tel (IMEI). Cam greu de recuperat caci va trece prin cine stie cate maini si poate ultimul cumparator va fi fost de buna-credinta,
Reclamati la politie furtul telefonului si al actelor , prin plangere adresata la ofiterul de serviciu , de la politia competenta teritorial locului savarsirii furtului.
Sunt sanse sa gasiti telefonul , in privinta actelor , obtinerea acestora va fi mai de durata.
Furt telefon
Andrei96
Buna ziua , ma numesc Andrei si azi mi-a fost furat telefonul la care aveam o asigurare care ma nu ma despagubeste in caz de furt dar telefonul are gps si cred ... (vezi toată discuția)