avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt telefon
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt telefon

Buna ziua , ma numesc Andrei si azi mi-a fost furat telefonul la care aveam o asigurare care ma nu ma despagubeste in caz de furt dar telefonul are gps si cred ca poate fii localizat,imi puteti spune si mie ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: raser , utilizator 17:56, 16 Septembrie 2012
mergeti la Politie si depuneti sesizare IN SCRIS!
Am vreo sansa sa-l recuperez , sau e pierdere de timp?
Depuneti plangere la politie. Anexati plangerii actele doveditoare a provenientei telefonului ( faceti dovada ca este al dvs.). in plengere indicati codul IMEI al acestuia. In functie de acest cod se poate identifica acesta.
Am toate actele la el si codul IMEI si tot, maine o sa ma duc la politie sa declar furtul.
Daca cei de acolo vor fi reticenti in legatura cu plangerea, adresati-o direct la parchet.

Alte discuții în legătură

Reclamatie furt acte si telefon pufy_ab pufy_ab Am si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv,mi sa furat ieri telefonul si portofelul cu tot cu acte(buletin) de la locul de munca,esta un magazin second ... (vezi toată discuția)
Furt telefon cacenschivio_GL; cacenschivio_GL; Buna Ziua! Acum doua zile mi-a fost furat telefonul de la serviciu,locatia nu era prevazuta cu camere video!Era un telefon inteligent care avea si date ... (vezi toată discuția)
Pierdut / furat borseta astazi cu acte ci + permis auto + telefon smartphone icoman icoman Buna ziua. Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie dar nu am gasit o alta categorie relevanta pentru problema mea ! Din neatentie probabil am ... (vezi toată discuția)