avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1327 soluții astăzi
Forum Activitate SorinAndreiBaciu

Activitate SorinAndreiBaciu

Buna Dimineata! Are cineva ceva noutati cum putem inscrie o masina fara taxa auto(timbru de mediu sau cum ii mai spune acum)? Va Multumesc!
asta in tara. dar cum justific intrarea de marfa in societate si cum aduc camionu acasa fara probleme la vami
Buna! Ma numesc andrei si sunt student.In primul rand v-a multumesc pentru interesul fata de subiectul prezentat mai jos de mine. Am facut ceva investitii in timp si bani si acum nu prea stiu ce am de facut. parintii mei lucreaza in anglia, ei avand posibilitatea sa adune electronice, mobila si haine second hand fara a plati pentru ele. am cumparat un camion tot de acolo inmatriculat tot pe anglia.Acum camionul e plin cu tot felul de marfa second hand. intrebarea mea e cum il pot aduce acsa legal si cum pot vinde toata marfa aceea legal.
buna ziua. Ma numesc Andrei(student) si vreau sa v-a multumesc anticipat pentru interesul fata de postul meu. Imi doresc sa deschid un ong dar mi-as dori ca promovarea care o fac si donatiile pe care le cer sa se concentreze mai mult asupra tarilor precum Australia si America(zic asta datorita unor studii care arata ca in tarile respective sunt sansele cele mai mari obtinerii unei donatii). M-am interesat despre ce ar implica sa deschid ong-urile direct in tarile respective iar nu cred ca e ceva prea rentabil(sunt necesari foarte multi oameni in functie de directori si experti plus inca o multime de acte care ma depasesc), in schimb as fi interesat despre un ong cu sediul aici in romania dar sa pot cere legal donatii in tarile respective. Din ce am citit pe siturile lor guvernamentale este posibil dar nu prea inteleg termenii si condiitiile. orice mic ajutor v-a fi de folos deci v-a rog discutati liber orice punct de vedere. va multumesc inca o data