avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Import sh de electronice, haine si mobila
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Import sh de electronice, haine si mobila

Buna! Ma numesc andrei si sunt student.In primul rand v-a multumesc pentru interesul fata de subiectul prezentat mai jos de mine. Am facut ceva investitii in timp si bani si acum nu prea stiu ce am de facut. parintii mei lucreaza in anglia, ei avand posibilitatea sa adune electronice, mobila si haine second hand fara a plati pentru ele. am cumparat un camion tot de acolo inmatriculat tot pe anglia.Acum camionul e plin cu tot felul de marfa second hand. intrebarea mea e cum il pot aduce acsa legal si cum pot vinde toata marfa aceea legal.
Cel mai recent răspuns: SorinAndreiBaciu , utilizator 19:19, 14 Mai 2014
In primul rand trebuie sa va infiintati o societate care sa aiba ca obiecte de activitate comertul sh.
asta in tara. dar cum justific intrarea de marfa in societate si cum aduc camionu acasa fara probleme la vami

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente necesare pentru a aduce din franta un camion cu mobila second-hand? tudormika tudormika Buna ziua ! Am o societate cu activitate de comert cu produse second hand si as dori sa stiu care sunt documentele necesare pentru a ... (vezi toată discuția)
Afacere cu anvelope second hand valit valit Am o oportunitate sa aduc din Germania anvelope second hand si as dori sa stiu , cat mai in detaliu daca se poate, ce pasi trebuie facuti pentru a pune pe ... (vezi toată discuția)
Firma Voxaledana Voxaledana Buna ziua! Am o firma la care activitatea principala(pe certificatul de inmatriculare) este comert cu ridicata al pieselor si accesoriilor pentru ... (vezi toată discuția)