avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Documente necesare pentru a aduce din Franta un ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Documente necesare pentru a aduce din Franta un camion cu mobila second-hand?

Buna ziua !
Am o societate cu activitate de comert cu produse second hand si
as dori sa stiu care sunt documentele necesare pentru a aduce din Franta un camion cu mobila second-hand .Ce documente trebuie sa prezint la controlul OPC care se face la vama, la intrarea in tara.
Ultima modificare: Luni, 20 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Import sh de electronice, haine si mobila SorinAndreiBaciu SorinAndreiBaciu Buna! Ma numesc andrei si sunt student.In primul rand v-a multumesc pentru interesul fata de subiectul prezentat mai jos de mine. Am facut ceva investitii in ... (vezi toată discuția)
Firma Voxaledana Voxaledana Buna ziua! Am o firma la care activitatea principala(pe certificatul de inmatriculare) este comert cu ridicata al pieselor si accesoriilor pentru ... (vezi toată discuția)
Vreau sa cumpar mobila din germania de la persoane fizice de ce acte am nevoie...??? raduraul raduraul Buna As vrea sa imi aduc mobila second hand din germania si as dori sa aflu ce acte am nevoie pentru asta(mobila o cumpar de pe un sit din germania ,mobila ... (vezi toată discuția)