avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Vreau sa cumpar mobila din Germania de la persoane ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Vreau sa cumpar mobila din Germania de la persoane fizice de ce acte am nevoie...???

Buna
As vrea sa imi aduc mobila second hand din germania si as dori sa aflu ce acte am nevoie pentru asta(mobila o cumpar de pe un sit din germania ,mobila se liciteaza inainte de achiztie dar persoana nu da chitanta pe produs ) . Eu ( cumaparator ,pers fizica ) si germanul (vanzator pers fizica ) ce fel de metode sunt de a transporta si de a aduce in tara mobila( obiecte , scule ...etc) el (vanzator ) nu detine nici un fel de certificat cu serie ..(pe mobila) ce e de facut .... vas ruga sa imi dati niste informatii in leg cu problema mea.... transportul se va face de o firma de transport cu un camion ... multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Completare registru incasari si plati iuli9090 iuli9090 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: doresc sa achizitionez biciclete din Germania, insa proprietarul lor nu este de acord sa ... (vezi toată discuția)
Cum un pfa achizitioneaza un pc de la persoana fizica? Alex_29 Alex_29 Buna ziua, cum poate un PFA sa achizitioneze un produs de la o persoana fizica? Gen daca vreau sa iau de la un amic un PC second hand dar sa il iau ptr si pe ... (vezi toată discuția)
Inregistrare mobila cumparata de la particulari din germania Noranona Noranona Am un SRL si aduc mobilier din Germania .Mobila o cumpar direct de la particulari cum o inregistrez.Eu am o chitanta la mana cu nume si adresa dar am nevoie si ... (vezi toată discuția)