avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare mobila cumparata de la particulari din ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare mobila cumparata de la particulari din Germania

Am un SRL si aduc mobilier din Germania .Mobila o cumpar direct de la particulari cum o inregistrez.Eu am o chitanta la mana cu nume si adresa dar am nevoie si de altceva?Nu platesc TV.
Cel mai recent răspuns: danairimies73 , utilizator 22:45, 28 Septembrie 2014
Borderou de achizitii, pe baza caruia receptionati marfa, receptia se inregistreaza in contabilitate
Multumesc .Dar in borderou imi cere datele de la act indentitate,iar asta nu pot cere la ei .
Buna seara,
Si eu as dori sa imi deschid um magazin second hand de mobila,achizitionata de la persoane fizice din Austria.
Daca stie cineva ce trebuie sa fac si cum se poate contabiliza aceasta activitate,m-ar putea ajuta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin mobila second hand ncris78 ncris78 Pentru a vinde mobila second hand adusa din Germania, ce acte sunt necesare? Este nevoie de factura pentru achizitia marfurilor? Cum se tine evidenta contabila ... (vezi toată discuția)
Revanzare produse achizionate prin licitatii electronice ncris78 ncris78 Un SRL sau o PFA poate pune in vanzare obiecte achizitionate prin licitatii pe diverse site-uri de acest gen (gen Ebay)? Sau obiecte colectate/cumparare de la ... (vezi toată discuția)
Rjip mod completare si nelamurire achizitie de la persoane fizice ncris78 ncris78 Va rog sa imi spuneti ce cheltuieli se trec/nu se trec in RJIP. Este vorba despre un magazin de mobila second-hand, cu un angajat, neplatitor de TVA, cu ... (vezi toată discuția)