Am o oportunitate sa aduc din Germania anvelope second hand si as dori sa stiu , cat mai in detaliu daca se poate, ce pasi trebuie facuti pentru a pune pe roate o astfel de afacere. Nu ma refer aici la partea de distributie pe piata a anvelopelor ci ce cod CAEN trebuie sa aiba firma, ce avize si ce alte conditii trebuiesc indeplinite.
Pai ce oportunitate e si asta?
Anvelope second-hand din Germania se pot aduce gratis in orice cantitati , ba daca luati multe puteti chiar primi ceva bani ca le ridicati .
Important e sa aveti ce face cu ele .
Eu zic sa nu va complicati sa mai obtineti tot felul de avize , ca s-ar putea sa vi le incadreze la deseuri si sa intrati in conflict cu cei de la mediu.
Puteti sa le aduceti legal doar insotite de un aviz , sau factura , si sa le puneti in vanzare.
Inteleg faptul ca exista altcineva din afara care vi le aduce, dar vrea sa le distribuie printr-o firma de aici.
Va este necesara o firma cu Cod CAEN 3832 Recuperarea materialelor reciclabile sortate.
am si eu o problema asemanatoare, am gasit pe cineva in germania care vinde 300 de cauciucuri sh, vreau sa ma duc sa le cumpar si sa le aduc in tara, treaba e ca omul nu face comert acolo cu ele si nu are firma, in acest caz nu imi poate da factura, stie cineva ce solutie as avea? multumesc