avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Afacere cu anvelope second hand
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Afacere cu anvelope second hand

Am o oportunitate sa aduc din Germania anvelope second hand si as dori sa stiu , cat mai in detaliu daca se poate, ce pasi trebuie facuti pentru a pune pe roate o astfel de afacere. Nu ma refer aici la partea de distributie pe piata a anvelopelor ci ce cod CAEN trebuie sa aiba firma, ce avize si ce alte conditii trebuiesc indeplinite.

Multumesc
Pai ce oportunitate e si asta?
Anvelope second-hand din Germania se pot aduce gratis in orice cantitati , ba daca luati multe puteti chiar primi ceva bani ca le ridicati .
Important e sa aveti ce face cu ele .
Eu zic sa nu va complicati sa mai obtineti tot felul de avize , ca s-ar putea sa vi le incadreze la deseuri si sa intrati in conflict cu cei de la mediu.
Puteti sa le aduceti legal doar insotite de un aviz , sau factura , si sa le puneti in vanzare.
Inteleg faptul ca exista altcineva din afara care vi le aduce, dar vrea sa le distribuie printr-o firma de aici.
Va este necesara o firma cu Cod CAEN 3832 Recuperarea materialelor reciclabile sortate.
Deci daca esti persoana fizica, nu poti aduce sa zicem....100 de cauciucuri second hand ? Fiind second, nu ai factura pe ele.....
am si eu o problema asemanatoare, am gasit pe cineva in germania care vinde 300 de cauciucuri sh, vreau sa ma duc sa le cumpar si sa le aduc in tara, treaba e ca omul nu face comert acolo cu ele si nu are firma, in acest caz nu imi poate da factura, stie cineva ce solutie as avea? multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie paleti si europaleti-cum ii achizitionez si cum ii vand? elena6ro elena6ro Buna ziua, Societatea noastra doreste sa achizitioneze de la persoane fizice si/sau juridice paleti si europaleti second hand si apoi sa ii vanda spre ... (vezi toată discuția)
Vanzare deseuri lemn catalin2012 catalin2012 Buna ziua. O firma autorizata pe mediu, domeniu activitate 3832 recuperarea materialelor reciclabile sortate, poate colecta prin contract cu titlu gratuit ... (vezi toată discuția)
Valorificare deseuri jacquelline jacquelline Societatea A, generator de deseuri, vinde deseuri metalice catre o societate B, care are autorizatie de mediu pentru activitatea de comert cu ridicata al ... (vezi toată discuția)