avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Activitate FlorinO

Activitate FlorinO

Răspuns la discuția Modificare act donatie
Actul a fost incheiat acum aproximativ 2 ani jumatate. Nu am o copie dupa el la indemana acum, voi avea de saptamana viitoare.
Bunica mea are 82 de ani, eu am 28.
Orice alte informatii aveti nevoie va stau la dispozitie.

Multumesc
Foarte sigur este donatie, stiu ce am semnat. Stiu ca suntem proprietari de la incheierea actului, vreau sa stiu daca se mai poate modifica actul de donatie incat sa fiu eu singurul proprietar. Vointa mamei e irelevanta, sunt probleme in familie si bunicii mei vor sa o scoata de pe act.
In teorie, fiind proprietari acum nu stiu daca se mai poate face ceva, dar merita intrebat.

Da, raportul e 50/50 eu si mama mea.
Bunicii vor sa o scoata pe mama acum de pe act si sa ma lase doar pe mine. E posibil asa ceva , eu asta intrebam ?
Buna ziua,

Intre bunicii mei, eu si mama mea s-a incheiat un contract de donatie cu privire la un apartament aflat in proprieteatea bunicilor.
In acest contract este prevazut dreputl lor de uzufruct viager, daca asta e relevant.
As vrea sa stiu daca se poate modifica acest act pentru a ma include doar pe mine( nepotul lor ) ca beneficiar al apartamentului dupa moartea lor si daca da, o aproximatie de taxa.
Multumesc