avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Activitate maierszidonia

Activitate maierszidonia

Răspuns la discuția Incetarea contractului de munca
Asa este nu mai merg la munca ,intrebarea este ce se va intampla mai departe... tinand cont ca eu nu merg la munca,nu mi bag demisia iar angajatorul a spus ca nu ma da afara.. sa demisionez eu.
Răspuns la discuția Incetarea contractului de munca
Va multumesc pentru raspuns,dar intrebarea mea ar fii ce este de facut in cazul in care eu nu mi depun demisia iar angajatorul a spus ca nu imi desface contractul de munca ,ci ma trece nemotivata din ziua refuzarii delegatiei.
Buna ziua!Am lucrat la o firma 2 ani si 6 luni.Din cauza ca m am inbolnavit si am ajuns la fizioterapie si in concediu medical,seful s a hotarat sa scape de mine.Pe scurt.. mi a predat un act prin care se hotareste ca in urmatoarele 5 luni cate doua saptamani sa fiu delegata intr o alta localitate la 350 km .Pt ca am refuzat. am mai primit o hartie precum ca nu mi indeplinesc sarcinile de serviciu,imi fac singura programul de lucru .N am semnat hartia respectiva.L am rugat sa ma trimita in somaj,pt ca intre timp a angajat pe cineva in locul meu si mi a spus ca trebuie sa lucrez 20 de zile in preaviz cu 8 ore/zi dar tot in localitatea unde nu am vrut sa merg initial.Am refuzat din nou,iar el mi a propus sa mi dau demisia ceea ce eu nu am acceptat si i am spus sa ma dea el afara,.el nu a fost deacord si mi a spus ca ma pune nemotivat daca nu ma duc in delegatie in preaviz.Va rog sa ma ajutati sa stiu ce am de facut .Mentionez ca de la propunerea cu somajul si preavizul totul s a discutat verbal si nimic in scris.Va multumesc!Szidonia