Buna ziua,
Nu exista nici o alta clauza referitoare la acest aspect in contract.
Tocmai din cauza asta am postat pe forum, vroiam sa stiu daca atata timp cat nu e specificat in contract nimic referitor la returnarea banilor, pot sa ii primesc inapoi sau nu. In plus pe chitanta pe care am primit-o in urma avansului scrie ca banii au fost incasati pentru "Prestari servicii" si eu inca nu am beneficiat de nici un serviciu.
Va multumesc mult,
O zi buna!
Clauzele privint pretul contractului sunt:
(1) Pretul contractului pentru prestarea serviciilor este de:..
(2) Prin semnarea contractului clientul beneficiaza de reducere pentru...
(3) Pretul contractului este unul fix/unitar.
Cam asta e tot la acest capitol.
Va multumesc.
Acum cateva zile am incheiat un contract cu o cu o societate comerciala de prestari servicii. La incheierea contractului am platit un avans.
Contractul consta in intermedierea de care Prestator a unui pachet de servicii medicale stomatologice in schimbul unui abonament anual. Problema e ca in contract sunt specificare cateva clauze un urma carora daca Beneficiarul nu respecta indicatiile medicale "contractul se reziliaza fara somatie si fara interventia instantelor de judecata". De exemplu: Extractiile nu sunt prevazute in abonament dar daca medicul considera ca este necesara una atunci prin contract esti obligat sa platesti o interventie( si poti face acest lucru doar la ei altfel din nou contractul se reziliaza) si preturile lor sunt cu mult peste pretul normal.
Pana in momentul de fata nu am beneficiat de nici un serviciu in schimbul avansului decat de o programare.
Intrebarea mea e daca pot rezilia contractul acum cat inca nu am beneficiat de nimic, daca pot primi avansul inapoi si daca este o baza legala pentru aceasta problema.
Va multumesc!