Am incheiat un antecontract de vanzare-cumparare cu o doamna care detinea o cota de 1 ha din cele 5 mostenite de familia sa. In antecontract se specifica ca se incheie sub conditia rezolutorie a regasirii suprafetei ce face obiectul antecontractului in lotul ce-i revine vanzatoarei promitentei in urma partajului incheiat cu ceilalti coprietari. In urma acestui antecontract am scos extrasul de carte funciara pe acel hectar. Acum am surpriza ca cei 5 mostenitori au vandut cele 5 ha, dar cand notarul a solicitat extrasul de carte funciara, bineinteles ca tranzactia nu s-a mai putu face. Acum eu ca sa intru legal in posesia hectarului meu ce trebuie sa fac ? Sa dau in judecata pe promitenta vanzatoare din antecontract sau pe cei toti 5 mostenitori ? Mentionez ca mostenitorii nu au facut partajul si au vandut fara scoaterea din indiviziune argumentand ca acel ha pentru care eu am scos extrasul de carte funciara este mostenirea verbala a tatalui mostenitorilor pentru unul dintre frati. Din pacate nu sunt familiarizat cu detalii cu specific juridic si va rog din suflet sa ma ajutati. Multumesc