avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Activitate marian-mih

Activitate marian-mih

Lucrez la stat, 5 zile din 7 cu doua libere aleatoriu in cursul saptamanii.
De la locul de munca mi-au spus (ca numai verbal o fac, niciodata in scris printr o decizie) ca de luna asta zilele de sambata si duminica, care erau considerate zile de sarbatoare legala si platite dublu, se vor contoriza ca o zi normala din cursul saptamanii. prin nu stiu ce lege 503.... ceea ce inseamna o diminuare a salariului.
""..si ca legea s-a schimbat din ianuarie dar pana luna asta au trecut cu vederea"
As dorii sa stiu daca este normal ?!
Va multumesc
Discuție Citatie
Buna ziua. Am si eu o intrebare referitoare la o CITATIE. Am fost prins pe strada intro seara acum un an cu 2 fumigene. Am fost dus la sectie, m au legitimat, mi au scris povestea, toate "bune".
Azi, dupa un an jumate primesc de la judecatorie o CITATIE in care sunt chemat in instanta in calitate de intimat in dosarul: confiscare speciala (art 315, lit C NCPP)

Vreau sa stiu ce trebuie sa fac in acest caz. Multumesc
Răspuns la discuția Dosar penal pentru fumigene
meciul se terminase de 2 minute [nu am fost prezent] ..eram doar 2 in statie si ne a luat sa ne controleze corporal si la bagaje
Buna ziua. Aseara in jur de 11:30 eram in statie sa plec acasa, cand am fost oprit de o patrula de jandarmi pentru un control, au gasit asupra mea doua fumigene si m au dus la sectia de politie sa-mi ia declaratii. Acolo am aflat ca-mi fac dosar penal pentru ele. As dorii sa stiu si eu cat de grava e "treaba" si ce pot face. Multumesc