avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Citatie

Buna ziua. Am si eu o intrebare referitoare la o CITATIE. Am fost prins pe strada intro seara acum un an cu 2 fumigene. Am fost dus la sectie, m au legitimat, mi au scris povestea, toate "bune".
Azi, dupa un an jumate primesc de la judecatorie o CITATIE in care sunt chemat in instanta in calitate de intimat in dosarul: confiscare speciala (art 315, lit C NCPP)

Vreau sa stiu ce trebuie sa fac in acest caz. Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 05:26, 18 Septembrie 2015
Petru a preintampina situatiile neplacute=amenda,aducere cu mandat,va revine obligatia sa va prezentati la instanta de judecata la data si ora comunicata in citatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatia in calitate de intimat art.315 lit.c ncpp SBV335 SBV335 Niste detalii inainte de a pune intrebarea principala , acum 3 ani am fost prins asupra mea cu un box metalic ,recent am primit o amanda pe care am platit-o la ... (vezi toată discuția)
Confiscare speciala , e obligatorie prezenta? Fenyr Fenyr Am avut un dosar penal prin care sa supus renuntarea urmaririi penale conf art. 318 alin. 12 NCPP , iar mai apoi m-au chemat in instanta pentru confiscare ... (vezi toată discuția)
Intimat - confiscare speciala buna ziua, acum ceva timp am extras ... Radu887 Radu887 Intimat - Confiscare speciala Buna ziua, acum ceva timp am extras un obiect din magazinul Carrefour cu un magnet, dosarul penal s-a solutionat cu RUP si ... (vezi toată discuția)