avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... confiscare speciala , e obligatorie prezenta?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

confiscare speciala , e obligatorie prezenta?

Am avut un dosar penal prin care sa supus renuntarea urmaririi penale conf art. 318 alin. 12 NCPP , iar mai apoi m-au chemat in instanta pentru confiscare speciala art.315 lit. c NCPP intrebarea mea este urmatoarea, este obigatorie prezenta in acest caz sau se poate face si in lipsa deoarece am fost citat odata sa ma prezint si nu am putut ajunge dupa care sa amanat cauza pe un alt termen mai apoi am fost citat iar, ca solutie pe scurt sa argumentat ca Solutia pe scurt: În vederea refacerii procedurii de citare cu intimatii, amână cauza la data de ..., ora.... , sala nr, ...

deci este obligatorie prezenta ?
Nu.
Depinde de interesul procesual, oricum, daca ati fost legal citat, se judecat si in lipsa dvs.
pai atunci de ce atunci cand nu m-am prezentat la primul termen sa amanat pentru faptul ca nu m-am prezentat ? sau asa este procedura
Nu a fost in regula procedura de citare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitate de intimat proces penal intrebarea131 intrebarea131 Buna ziua, am fost chemat in calitate de intimat intr-un dosar pentru confiscare speciala (art. 315 lit. c NCPP), detinere de droguri de risc pentru consum ... (vezi toată discuția)
Confiscare speciala art 315 ncpp.prezenta e obligatorie? Laure123 Laure123 Am fost citat ca intimat art.315 lit. c NCPP, confiscare speciala, pe fond materie penal. In mare stiu cam despre ce este vorba, intrebarea e daca prezentarea ... (vezi toată discuția)
Art. 318 alin. 12 ncpp cramco cramco Buna seara! Am primit prin posta o citatie in care sunt chemat in instanta in calitate de intimat in dosarul cu obiectul: confirmare renuntare urmarire penala ... (vezi toată discuția)