avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Confiscare speciala art 315 ncpp.PREZENTA E ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Confiscare speciala art 315 ncpp.PREZENTA E OBLIGATORIE?

Am fost citat ca intimat art.315 lit. c NCPP, confiscare speciala, pe fond materie penal. In mare stiu cam despre ce este vorba, intrebarea e daca prezentarea mea la termenul anuntat este obligatorie, ori ce consecinte pot fi? Multumesc
Nu sunteti obligat sa va prezentati.
Daca ati fost citat legal, se judea si in lipsa dvs. Aveti dreptul sa depuneti note scrise.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art.315 lit. c ncpp - prezenta obligatorie? VictorMarinel VictorMarinel Am fost citat ca intimat suspect, pe art.315 lit. c NCPP, confiscare speciala, pe fond. In mare stiu cam despre ce este vorba, intrebarea e daca prezentarea ... (vezi toată discuția)
Confiscare speciala , e obligatorie prezenta? Fenyr Fenyr Am avut un dosar penal prin care sa supus renuntarea urmaririi penale conf art. 318 alin. 12 NCPP , iar mai apoi m-au chemat in instanta pentru confiscare ... (vezi toată discuția)
Citatia in calitate de intimat art.315 lit.c ncpp SBV335 SBV335 Niste detalii inainte de a pune intrebarea principala , acum 3 ani am fost prins asupra mea cu un box metalic ,recent am primit o amanda pe care am platit-o la ... (vezi toată discuția)