avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... art. 318 alin. 12 NCPP
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

art. 318 alin. 12 NCPP

Buna seara! Am primit prin posta o citatie in care sunt chemat in instanta in calitate de intimat in dosarul cu obiectul: confirmare renuntare urmarire penala (art. 318 alin. 12 NCPP) si am cateva intrebari. (Mentionez ca mai este o persoana implicata in acest dosar, primind citatia inaintea mea si avand alta data de prezentare, doar ca nu s-a prezentat din cauza ca a primit citatia dupa data termenului stabilit in aceasta...la declaratie niciunul din noi nu a avut avocat).
Ce se va intampla mai exact, sau in ce consta toata chestia asta? O sa avem neaparata nevoie de un avocat? Daca pers respectiva nu a primit alta citatie, este nevoita sa se prezinte la aceeasi data la care sunt chemat eu? (Am cautat dosarul pe net si am observat chestia asta: Sedinta din data de 09.01.2018 la ora 08:30
Complet: CF10
Amână cauza
Având în vedere lipsa de procedură cu intimaţii, amână cauza şi acordă termen la data de
(Ma gandesc ca trebuie sa ne prezentam amandoi la aceeasi data din moment ce cauza a fost amanata pe motiv ca nu ne-am prezentat)
Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Ianuarie 2018
cramco, utilizator
Daca ordonanta va este favorabila si sunteti faptuitor, prezentati-va si sustineti cererea parchetului. Daca instanta respinge cererea si dosarul ajunge din nou la procuror, riscati sa fiti trimis in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suntem chemați în calitate de intimați în dosarul cu obiectivul ,,confirmare renunțare urmărire penală''. este obligatoriu să mă prezint? Tomasilviuflorin Tomasilviuflorin Persoana vatamata a primit ORDONANTA de renuntare la urmarire penala si clasare . Neam impacat i-am restituit sums , avem si o hartie facuta la tribunal la ... (vezi toată discuția)
Confiscare speciala , e obligatorie prezenta? Fenyr Fenyr Am avut un dosar penal prin care sa supus renuntarea urmaririi penale conf art. 318 alin. 12 NCPP , iar mai apoi m-au chemat in instanta pentru confiscare ... (vezi toată discuția)
Consum marijuana madalinalexandra madalinalexandra Buna ziua, Acum 4 ani am fost prinsa, impreuna cu inca 3 prieteni, cosumand o tigara cu marijuana pe plaja. Am fost perchezitionati si am dat fiecare ... (vezi toată discuția)