Eu am dat un mail la primarie, iar acestia mi'au spus ca trebuie sa fac autorizatie de constructie, sa chem un inginer ss faca releveu (scbita balconukui) si cum trebuie reparat....din e am mai auzit pe la anmiti oameni, acest releveu costa o groaza de bani! Pentru o simpla schita, parerea mea...pe langa asta asociatia de propietari sau ce este, m'au trimis la un nene si mi'au spus ca stie el ce sa faca...eu sa inteleg ca nu se baga si ca nu ma pot ajuta, corect? Va rog un sfat urgent cu ce as putea face cat mai urgent! Imi este tare frica si chiar nu stiu cum se procedeaza...
Printr'un mail de la primarie, mi s'a comunicat ca este propietate privata...iar presedinta blocului, mi'a spus sa ma duc la o anumita persoana ca stie el ce sa faca...eu am chemat persoana respectiva, mi'a spus ce trebuie sa fac...si m'ar costa 1600-1700 lei, cu multe riscuridar cei de la primarie tot prin acelasi mail, mi'au spus ca trebuie sa fac rost de autorizatie de constructie....faza este ca, trebuie adus un inginer sa faca un releveu...iar acest lucru costa foarte mult, nici macar materialele nu costa cat este acest releveu...eu nu dispun de bani suficienti pentru a face reparatii, mai ales sa chem firma specializata....care pentru a inchiria o schela de la ei costa e/agerat de mult, si chiar nu imi permit...
Scuze, chiar nu am bani sa platesc reparatia....si pe langa asta trebuie sa aduc un inginer, sa faca releveu...asa imi zpune un comunicat al primariei!
Buna seara,
Am si eu o problema, placa de la balcon....s'a deplasat de podea, stau la etj 6 la sosea....exista cumva vre'un fond pentru repararea balconului cu ajutorul primariei? Deoarece nu'mi permit sa platesc firma specializata in constructii...
Am nevoie urgent de un raspuns cu ce as putea sa fac va rog