avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Placa balcon deplasata
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Placa balcon deplasata

Buna seara,
Am si eu o problema, placa de la balcon....s'a deplasat de podea, stau la etj 6 la sosea....exista cumva vre'un fond pentru repararea balconului cu ajutorul primariei? Deoarece nu'mi permit sa platesc firma specializata in constructii...
Am nevoie urgent de un raspuns cu ce as putea sa fac va rog
.exista cumva vre'un fond pentru repararea balconului cu ajutorul primariei?

Nu exista astfel de fond
Va confruntati cu situatia in care dv aveti obligatia sa intretineti si sa reparati proprietatea dv
Legea nr 230/2007 Articolul 14
Proprietarul este obligat sa mentina proprietatea sa individuala, apartament sau spatiu cu alta destinatie decat aceea de locuinta, in stare buna, pe propria cheltuiala .
Scuze, chiar nu am bani sa platesc reparatia....si pe langa asta trebuie sa aduc un inginer, sa faca releveu...asa imi zpune un comunicat al primariei!
Incercati sa discutati problema cu presedintele de asociatie
Legal,partea interioara a proprietatii individuale ,conform norme in vigoare intra in responsabilitatea exclusiva a proprietarului
Intrebarea logica care s-ar pune este:
balconul este parte interioara sau exterioara apartamentului (daca nu cumva este o logie) ?
Ultima modificare: Duminică, 18 Mai 2014
legalmgm, utilizator
Pai este placa cu balustrada...

Alte discuții în legătură

Parte comuna ciungu ciungu Buna ziua, Daca un proprietar si-a construit balconul (locuieste la parter)avand autorizatiile necesare,acel balcon face parte din partea comuna? (vezi toată discuția)
Cine suporta cheltuielile pt infiltrarea apei din balcon sorellina sorellina Buna ziua, Am o intrebare: Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc format din P+5. Apartamentul meu are o terasa foarte mare descoperita. Datorita ninsorilor ... (vezi toată discuția)
Probleme infiltratii balcon iulia_ iulia_ buna ziua. am urmatoarea problema s locuiesc la penultimul etaj al unui bloc de 10 etaje. balconul de deasupra nu este inchis sau acoperit. de aceea cu timpul ... (vezi toată discuția)