avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Activitate alexxa333

Activitate alexxa333

Răspuns la discuția Deplasare pana la locul de munca
Multumesc pentru raspuns!Seara buna!
Buna ziua,
Din data de 13.03.2020,ne aflam la bunici,in alt oras decat cel in care locuim de obicei.Maine,25.03.2020,ar trebui sa fac o deplasare la Bucuresti,pentru a rezolva niste probleme la locul de munca(mentionez ca lucrez cu PFA,deci angajatorul nu imi poate da o adeverinta.Lucrez in servicii,deci la locul meu de munca nu se mai desfasoara activitate,dar eu trebuie sa ajung,sa inchid niste contracte si sa predau o situatie cu angajatii aflati fie in concediu medical,fie in concediu fara plata,fie sa pregatesc acte pentru o angajata care intra in concediu crestere copil.Mentionez ca la locul de munca voi fi decat eu,iar dupa ce termin ma voi intoarce la bunici(Oras Fetesti)impreuna cu sotul meu,pentru a ramane pe o perioada nedeterminata.Intrebarea mea este:declaratia pe proprie raspundere este suficienta sa ma pot deplasa,fara a fi amendata ?
Multumesc,o zi frumoasa!
In data de 8.05.2014 am primit o oferta de munca pentru functia de manichiurista.Tot in aceiasi zinam semnat si contractul individual de munca pe perioada determinata(este un contract de 2ore/zi pe durata a 3 luni),dar pe langa acest contract am fost pusa sa semnez si demisia in alb.Intrebarea mea este:daca dupa aceste 3 luni cat dureza contractul de munca,angajatorul imi va face alt contract,aceasta demisie semnata in alb mai este valabila?sau odata semnata o poate folosi atata timp cat eu raman in aceasta firma?Astept raspuns,va rog.Va multumesc,o zi buna