avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Deplasare pana la locul de munca
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Deplasare pana la locul de munca

Buna ziua,
Din data de 13.03.2020,ne aflam la bunici,in alt oras decat cel in care locuim de obicei.Maine,25.03.2020,ar trebui sa fac o deplasare la Bucuresti,pentru a rezolva niste probleme la locul de munca(mentionez ca lucrez cu PFA,deci angajatorul nu imi poate da o adeverinta.Lucrez in servicii,deci la locul meu de munca nu se mai desfasoara activitate,dar eu trebuie sa ajung,sa inchid niste contracte si sa predau o situatie cu angajatii aflati fie in concediu medical,fie in concediu fara plata,fie sa pregatesc acte pentru o angajata care intra in concediu crestere copil.Mentionez ca la locul de munca voi fi decat eu,iar dupa ce termin ma voi intoarce la bunici(Oras Fetesti)impreuna cu sotul meu,pentru a ramane pe o perioada nedeterminata.Intrebarea mea este:declaratia pe proprie raspundere este suficienta sa ma pot deplasa,fara a fi amendata ?
Multumesc,o zi frumoasa!
Ultima modificare: Miercuri, 25 Martie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: alexxa333 , utilizator 22:24, 24 Martie 2020
Declaratia pe proprie raspundere nu este suficienta sa va puteti deplasa, va trebuie si adev de la angajator.
Ultima modificare: Marți, 24 Martie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc pentru raspuns!Seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit sediu social ContSters381417 ContSters381417 Am un apartament proprietate personala care este sediul profesional al PFA-ului pe numele meu si este si inchiriat unei persoane care nu desfasoara activitati ... (vezi toată discuția)
Decontare benzina pfa diriginte de santier mihaela condurat mihaela condurat cum se poate deconta benzina la un diriginte de santier care isi desfasoara activitatea in locuri izolate , pe baza contractelor incheiate, unde nu poate ... (vezi toată discuția)
Insolvenþã VoiculescuC VoiculescuC Ce efect are pentru funcţionarea unei societăţi private şi salatiaţii ei cum sunt afectaţii. (vezi toată discuția)