avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Activitate florentina1234

Activitate florentina1234

Buna ziua,
Am lucrat timp de doi ani ca si contabil principal detasat la o alta institutie publica. Pe durata detasarii am constituit garantia materiala conform legii. Detasarea a incetat in urma cu un an, predarea primirea a fost facuta, returnarea garantiei e conditionata de verificarea gestiunii, verificare pe care imi tot spun ca nu reusesc sa o faca din lipsa de timp, oameni putini..... Nu exista totusi un termen in care sunt obligati sa efectueze verificarea mai ales in cazul celor care nu mai au un raport contractual de munca? Chiar imi pot tine garantia la ei ani de zile pe motiv ca "sunt pe lista de rezolvat, dar....."?

As aprecia un raspuns,
Flori Radoi
Răspuns la discuția Restituire Garantie Gestiune
buna ziua,
o situatie similara.
am fost detasata timp de doi ani, ca si contabil principal, la o alta institutie publica.
detasarea a incetat de un an, garantia sigur ca trebuia restituita in urma unei verificari a activitatii mele pe durata detasarii, dar institutia la care am fost detasata tergiverseaza inceperea verificarilor pe motiv ca sunt oameni putini, ca au multe dosare, etc. nu exista totusi un termen si pentru ei? ma pot "plimba" asa ani de zile.
As aprecia sfatul Dvs.
Multumesc