daca v-ati uitat mai sus in mesajele postate de mine, intr-unul am specificat si cum este tabelul cu lista lunara ,afisata de catre asociatie, in care este trecuta si cota-parte si salarii lei, eu prin asta am inteles ca-si opresc salariile din doua parti, deci este normal asa ceva?
va pot da exemplu cum este lista lunara care trebuie sa o platim. tabelul este astfel: nume proprietari-nr. camere-nr.persoane-apa rece-apa calda-gunoi-salarii lei-lumina pe scara-cota parte-fond de reparati. ideea este, cand am intrebat administratorul ce este cota parte, a raspuns ca sunt salariile lor, iar unde este trecut salarii lei, platesc femeia de serviciu. iar ce s-a astrans in fondul de reparatii timp de mai bine de un an , nu s-a facut nimic cu banii respectivi. doar a pus penalizarii si la ei.
Noua ne-a oprit la asociatie un fond de reparatii, separat de cota-parte, la care s-a pus si penalizarii. Este normal sa se puna penalizare pe un fond de reparatii in valoare numai de 15 lei?
Buna ziua. Am o nelamurire privind cota-parte la asociatia de proprietari. La blocul meu din cota-parte, isi ia salariul trei persoane, cum ar fi administratorul, presedintele si inca o persoana. Iar in afara de cota-parte, mai trebuie sa dam si salarii lei si separat pentru reparatii lunar. Asa e normal sa fie?