avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Activitate luysa72

Activitate luysa72

Răspuns la discuția Pensie alimentara
copilul momentan nu poate discerne este sub tratament pentru probleme psihiatrice nu se stie cu certitudine daca acestea se vor rezolva pana in mai cand implineste 18 ani ,mentionez ca era la liceu in clasa a xi a dar am inghetat anul acum 2 saptamani.multumesc
Răspuns la discuția Pensie alimentara
am hotarare judecatoreasca din 2004 de cand minorul este in intretinerea mea dar in 2015 implineste 18 ani si in acelasi timp datorita bolii grave pe care o are a trebuit sa inghet anul si nu stiu cum sa procedez in acest caz tatal necontribuind cu bani decat cu cei stabiliti de lege prin actuala hotarare . Ce ma sfatuiti sa fac .Multumesc.
In data de 8 mai 2015 copilul meu implineste varsta de 18 ani in acelasi timp am inghetat anul pe probleme medicale in urma unui certificat eliberat de medic cum pot prelungii pensia alimentara ,care sunt actele necesare unei noi hotarari judecatoresti ,copilul fiind in acest moment sub tratament pentru episod psihotic acut nebeneficiin de nici un ajutor din partea tatalul .Multumesc frumos.
Răspuns la discuția Terasa blocului
Administratorul poate cumula si functia de femeie de serviciu?
In cazul in care nu exista un sediu ?Administratorul incaseaza acasa.Nu exista un sediu cu program de incasari ci fiecare cand doreste acasa la administrator.In acest caz pot trimite actele prin posta la adresa presedintelui?Multumesc.
multumesc frumos, asa voi face.Am incredere in justitie chiar daca trebuie sa am rabdare un timp ceva mai lung .Important aste rezultatul.Multumesc.
factura insotita de chitanta este pe numele meu .Dureros este faptul ca eu am predat copiile acestor acte plus o cerere prin care solicit restituirea banilor dar mi se refuza inregistrarea acestor acte adica au luat actele dar fara semnatura sau numar de inregistrare .Ce ma sfatuiti sa fac .Se refuza arice dialog.Multumesc frumos.

originalele actelor sunt in posesia mea.
procesul verbal de receptie a lucrarii si garantia este se3mnata de presedintele asociatiei ,adresa facuta catre asociatie nu a primit numar de inregistrare refuzand acest aspect .Asociatia are de doi ani un alt administrator si un alt comitet sustinand verbal ca au reparar de multe ori terasa in timpul vechiului comitet ceea ce nu se sustine cu acte doveditoare .Mentionez ca eu locuiesc in acest apartament de 2 ani si am luat legatura cu fostul administrator care mi-a comunicat ca reparatia terasei s-a executat in 2002.Mentionez ca nu mi s-a luat in considerare cererea prin care se solicita repararea terasei sub motivul ca au bagat mutli bani in terasa reparata pe parti dar nesustinuta cu acte .Sunt singura impotriva tuturor ,ei locuind in imobil din 1974.
Discuție Terasa blocului
Buna ziua!Stau la ultimul etaj al unui bloc si in aceasta primavara ca urmare a ploilor abundente peretii s-au inbibat cu apa si a cazut tencuiala ,o camera fiind afectata de mucegai.Am executat reparatia terasei din bani personali desi asociatia are fond de reparatii dar insuficienti momentan pentru repararea intregii terase de bloc anuntandu-ma verbal ca trebuie sa astept 1-2 ani pana la strangerea fondurilor necesare acestei lucrari,fapt pentru care am suportat singura fiind oblicata de deterioararea apartamentului.Acum la ultima sedinta mi s-a reprosat ca am executat lucrarea singura si au decis sa nu-mi restituie c/v lucrarii executate.Mentionez ca lucrarea a fost executata cu o firma autorizata iar procesul verbal de receptie a lucrarii este semnat si stampilat de presedintele asociatiei intre executant(firma) si beneficiar (asociatia de proprietari).Ce trebuie sa fac pentru recuperarea investitiei?Multumesc anticipat.