avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1285 soluții astăzi
Forum Activitate cat23

Activitate cat23

Răspuns la discuția pensionare
va multumesc pt.raspuns. dar mai am o intrebare: mai este nevoie de concediu medical fiind in somaj ? sau documentele medicale existente sunt suficiente.
multumesc astept raspunsul dvs
Discuție pensionare
buna ziua

va rog sa mi spuneti daca ma pot pensiona pe caz de boala(parkinson), fiind in somaj la momentul acesta, am 16 ani vechime in campul muncii,
multumesc
multumesc f. mult, m-am lamurit!
buna ziua,
va rog sa mi spuneti daca pot fi simultan functionar public si angajat la o firma privata (contract 2ore) !
multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Conditii pentru concediu medical
1.nu am vazut niciun articol care sa incrimineze situatia pe care am expus-o mai sus, in baza carei legi as fii obligat sa returnez banii?, contractul la al doilea angajator este de 250 pe luna,si pe buna dreptate sunt bolnav altfel nu stateam atata in medical
2. chiar nu am stiut ca tb sa depun cm si la al doilea angajator .
3.statul nu pierde nimic dimpotriva nu plateste si al doilea medical.
va multum! astept raspuns
deci in cel mai rau caz ma poate pune sa restitui banii sa inteleg? sau al doilea angajator sa fie amendat? statul nu pierde nimic dimpotriva nu plateste si al doilea medical.astept raspuns si va multumesc doamna ana!
comit o ilegalitate daca prezint cm doar la firma cu 8 ore? va rog sa mi raspundeti. deja sunt de 53 de zile in cm mai pot remedia situatia cu cel de-al doilea angajator?
deja sunt de 53 de zile in cm mai pot remedia situatia cu cel de-al doilea angajator?
totusi, angajatorii platesc cm nu statul, de ce trebuie sa fiu penalizat? nu inteleg ilegalitatea ? cum solicit suspendarea cm la angajatorul cu 2 ore? deja sunt de 53 de zile in cm mai pot remedia situatia cu cel de-al doilea angajator?
comit o ilegalitate daca prezint cm doar la firma cu 8 ore? repet, angajatorul cu 2 ore nu-mi solicita prezenta fizica la serv.