am primit o executare silita, k in termen de o zi sa virez suma de bani de 14000 ron intr un cont.daca nu am acesti bani, cum as putea sa procedez ca sa ajung la o intelegere sa opreasca din salariu.in cat timp te pot executa silit de la instintare.cate zile am la dispozitie pana la executare
ce as putea sa fac, sa inchei o intelegere cu ei, prin care sa ma oblig sa platesc o suma in fiecare luna, sau trebuie sa platesc toti banii odata.
trebuie sa astept executarea silita
ar putea pune sechestru pe bunurile pe care le am
sunt angajata dupa 1 aprilie, daca as ramane insarcinata in luna august as beneficia de indemnizatie crestere copil
concediul prenatal si postnatal se adauga la vechimea cea de 12 luni inainte de nastere
Solutia pe scurt: Admite acţiunea. Obligă pârâtul să plătească reclamantei suma de 11804,98 lei, cu titlu de despăgubiri contractuale. Respinge ca neîntemeiată cererea privind cheltuielile de judecată. Cu recurs în 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 21.10.2013.
aveam dreptul sa facem recurs, dar nu am mai facut pentru ca nu avea rost oricum nu aveam cum sa dovedim ca nu a luat el motorina, cu toate ca erau prea exagerate cantitatiile.
nu am primit nici pana astazi o obligatie de plata,din ce cauza a trecut atata timp de la sentinta si nu ne a obligat la plata
in cat timp te poate obliga la plata
ce as putea face in acest caz