avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Conflicte de munca
Discuție deschisă în Executare silită

Conflicte de munca

Solutia pe scurt: Admite acţiunea. Obligă pârâtul să plătească reclamantei suma de 11804,98 lei, cu titlu de despăgubiri contractuale. Respinge ca neîntemeiată cererea privind cheltuielile de judecată. Cu recurs în 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 21.10.2013.
aveam dreptul sa facem recurs, dar nu am mai facut pentru ca nu avea rost oricum nu aveam cum sa dovedim ca nu a luat el motorina, cu toate ca erau prea exagerate cantitatiile.
nu am primit nici pana astazi o obligatie de plata,din ce cauza a trecut atata timp de la sentinta si nu ne a obligat la plata
in cat timp te poate obliga la plata
ce as putea face in acest caz
Cel mai recent răspuns: kikcoco , utilizator 11:18, 26 Mai 2014
Potrivit legii, dreptul de a cere executarea silită se prescrie în termen de 3 ani, dacă legea nu prevede altfel.
Termenul de prescripţie începe să curgă de la data când se naşte dreptul de a obţine executarea silită.
ce as putea sa fac, sa inchei o intelegere cu ei, prin care sa ma oblig sa platesc o suma in fiecare luna, sau trebuie sa platesc toti banii odata.
trebuie sa astept executarea silita
ar putea pune sechestru pe bunurile pe care le am

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. rog opinie in urmatorul caz: 1. accident de masina ... iarna123 iarna123 Buna ziua. Rog opinie in urmatorul caz: 1. Accident de masina august 2018, sofer cu alcoolemie peste 0.8, dosar penal, 2 a 6 l cu suspendare, pasager ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale mirela_blue mirela_blue buna ziua va rog sa ma lamuriti si pe mine cu privire la o pronuntare juridica privind drepturile salariale. instanta s-a pronuntat astfel: \'\' admite in ... (vezi toată discuția)
Prescriptia creantelor fiscale lloryshyka lloryshyka Buna ziua,acum cateva zile am primit o recomanda prin care mi se comunica ca primaria a recurs la proprirea veniturilor mele din salariu,deoarece acum cativa ... (vezi toată discuția)